Panna Mária

Panna Mária

Anotace: Včera sa mi zjavila asi panna Mária

Včera sa mi zjavila
asi panna Mária
bola krásna,bola skvelá
všade iba samý klad
a okolo môjho tela
vlnila sa ako had

Je to model pre sochy
má však svoje vrtochy
zložila zo seba šaty
prikryl som ju umením
pre ten pocit vrchovatý
ja sa s ňou snáď ožením

Včera sa mi zjavila
asi panna Mária
vždy je pekné keď sa stretne
kráľ a eso v pokeri
ľahké chvenie sladké chcenie
kto chce v lásku uverí

Krásny model pre sochy
nekonečnosť dobroty
Škoda že už zľahka starnem
napriek tomu nelením
zmocním sa jej literárne
na báseň ju premením
Autor Luboško, 17.03.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No a keď ju literárne
na tú báseň premeníš
Ona príde ,objíme ťa
potom tomu uveríš?

19.03.2007 12:11:00 | džemo

Šťastná to žena,jak by řekla i Božena Němcová.

17.03.2007 14:03:00 | s.e.n

Zas tě po dlouhé době čtu a usmívám se:) Tak panny Marie se ti zachvělo...cscscs

17.03.2007 13:08:00 | Epona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí