Láskyplná

Láskyplná

Anotace: :)

Je snem každého z nás
každý ji chce mít v náruči
kdo bude ten šťastný řekne čas
nelze ji nijak poručit
a tak si aspoň představuji
jak moc bude jednou přítulná
na vlnách citů s ní sám pluji
na ostrov Lásky plný tajemna.

Autor Ďábel sám, 02.11.2021
Přečteno 318x
Tipy 13
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková, šerý, Marten, mkinka, Friday, Ucitelskej
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Představy se vlnek dotknou
jednou TI jí jistě pošlou.
A pak bude bárka plout
s tou která také touží obejmout.;)

06.11.2021 08:48:07 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí