De facto

De facto

Anotace: Nesonet na nelásku.

Máš překrásné oči,

jakkoliv je nevhodné

vztáhnout ruce na posvátné, 

vyslovit své vize, 

 

nerozvážný počin, 

city jemu nehodné; 

ctím Tě jako majestátné 

pyramidy v Gíze.

 

Záříš jako naděje,

jakkoli mi nenáleží

vděčně se jí nechat hřát,

 

člověk má být rád, že je, 

city, ty však mizí stěží, 

neloučí se napořád. 

Autor Rozmarýna, 03.11.2021
Přečteno 279x
Tipy 23
Poslední tipující: Amiradi, praetorian, Discipulos, Iva Husárková, Ucitelskej, mkinka, Roser, Marten, Psavec, šerý, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí