Svítání

Svítání

Anotace: ...díky za každé co smím žít...

Svítání, když oblohu krájí,

tak měkce, jak čerstvé máslo nůž, 

cítím jak myšlenky Tvé ve mě tají 

a šťastný jsem,že ty jsi mou ženou a já tvůj muž...

 

Cítím tu lásku ze Tvých dlaní, 

tak něžně se ve mě prostíráš

a každá ta chvíle je požehnání, 

když se ,jak květ lotosu mě otvíráš...

 

S úctou se láska má lásce Tvé klaní

a ze tváří nádherné červánky posbírám,

to andělé v nebesích na loutny hrají, 

když Tebe má lásko, tak posvátně uctívám...

 

Děkuji tisíckrát, za nádherné chvíle,

za každou vteřinu, co směl jsem tu žít, 

že do očí hleděl jsem andělské víle, 

která mi do duše dodala klid...

 

Autor chalcedon, 07.11.2021
Přečteno 135x
Tipy 8
Poslední tipující: Friday, Iva Husárková, Psavec, jenommarie, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné a čisté *

07.11.2021 23:06:41 | jenommarie

Úžasné

07.11.2021 22:13:27 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí