Lásko?

Lásko?

Tohle není plamen, to jsou výčitky svědomí!

Ale vlastně za co, jsem tak strašně stupidní...

 

Věděl jsem jak ti je, stejně jsem odešel.

Přišel jsem o všechno, tak jsem radši nemyslel.

 

 

Možná si teď všechno vyčítám, ale to co jsi udělala?

Poslala si mě umřít, a nezkoušej říkat že si to tak nemyslela.

 

Něco si posrala, posrala si toho hodně.

Stejně jako vždy, svobodně, nemilosrdně.

 

Tenhle most měl shořet dávno, těším se až spadne.

Jsi tak strašně špatný člověk, tak kde to vázne?!

 

Autor NPPPP, 08.11.2021
Přečteno 206x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka, Friday
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí