Kolejnice

Kolejnice

Anotace: ...

Jako ty dvě kolejnice míří za obzor,

v dáli zdá se že se dotýkají.

Jako ty dvě kolejnice každá má svůj vzdor,

však stále jedna druhou v srdci mají...

 

Každá chvíle s tebou je mi vzácným pokladem,

díky za tvá ústa, že se smějí, 

ikdyž stále spolu přesto cestou jinou jdem  

díky za ten pohled,kdy se spojí...

 

Jako ty dvě kolejnice...

 

Nádherné je modré nebe, v noci plné hvězd, 

díky za ten obzor, který hoří,

díky za ty kytky, co můžou podél cesty kvést,

za ty chvíle,které život tvoří...

 

Jako ty dvě kolejnice...

 

Děkuju ti za tu krásu,že to nebyl sen,

že jsem byl Tebou a tys byla mnou,

kamkoliv má cesta půjde, s tebou půjdu jen,

budu milovat tu moji holku copatou...

 

Jako ty dvě kolejnice míříme za obzor,

v dáli zdá se,že se dotýkáme

Jako ty dvě kolejnice,máme vlastní vzdor

však stále jeden druhého v srdci máme..

 

Autor chalcedon, 10.11.2021
Přečteno 103x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Fráňa Šránek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc líbí. Když člověk bydlí blízko u nádraží, tak ještě bližší.

13.11.2021 21:00:37 | mkinka

A někdy se vlaky i koleje znovu potkají

10.11.2021 23:20:02 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí