To

To

Jako když vám explodují všechny smysly v extázi

jako katarze nových nápadů ukrytých v mysli

jako rezonance po poslední kapitole báječné knihy

jako orgasmus zakotven v bezmezné lásce

 

jako semínko rostoucí ke světlu

bublina v oceánu

písečný hrad ve vzpomínkách

modrý horizont hřejivého jitra

 

jako nohy a ruce spolčené během tance

jako vášeň v barvě noci

planoucí hněv opařené lásky

kvetoucí růže v puklinách silnice.

 

To bylo něco!

Autor Alexandr Rakita, 11.11.2021
Přečteno 204x
Tipy 10
Poslední tipující: Jan Kacíř, Iva Husárková, šerý, paradoxy, mkinka, Sonador, kdotoví
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nohy a ruce spolčené během tance... to se mi moc líbí.

15.11.2021 08:32:55 | Jan Kacíř

Děkuju

15.11.2021 22:39:08 | Alexandr Rakita

No to ano.)

11.11.2021 07:58:53 | Constantine

„hněv opařené lásky“

11.11.2021 07:28:58 | kdotoví

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí