Dvě planety

Dvě planety

Anotace: Když ty a já, Když já a ty, Jsme teď my... Dvě planety

 

Dvě planety

 

Když denní svit byl zhaslý,

a děti šli už spát.

Na nebi padaly hvězdy

a tak začal jsem si přát.

 

Lásku a štěstí,

všem,kdo chtějí za ní jít.

Snad vyslyšel mě vesmír,

a hvězdný rej se začal dít.

 

Tak šel jsem světem,

chvilku  ještě sám.

Padla si v  můj zřetel,

a sen zázrakem se stal.

 

Zkřížily se Nám cesty,

v ten den a tu noc.

V mysli srovnal se  mi nesmír,

o nadpozemskou moc.

 

Když ty a já,

Když Já a ty,

dvě planety.

 

Když ty a já,

Když Já a ty,

jsme se potkali.

 

V mysli pořád mám,

tvoji usměvavou líc.

Každý večer koukám

na měsíc.

 

Lásky hvězda

svitla na nejvíc,

Když ruka tvá,

šla té mojí vstříc.

 

Hodně dlouho,

byl jsem sám.

To už řadím k vzpomínkám,

Když tě krásko,

v srdci mám.

 

Když ty a Já,

Když Já a ty,

Jsme dvě planety,

Co se srazily.

 

Když ty a Já,

Když Já a ty,

Jsme teď my.

 

Když Denní svit je zhaslý,

snáze v  tu chvíli procitám.

Tvůj polibek jak víno sladký,

tělem i duší proniká.

 

Z nebe padlá hvězda,

Přání plnívá.

Za vyslaná gesta,

štěstí mi sedlo do klína.











Autor Johnny 96, 14.11.2021
Přečteno 153x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Fil, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné

14.11.2021 18:45:53 | Fil

Pěkně ty, já a ty, znamenité :)

14.11.2021 17:31:12 | Constantine

Moc hezky napsáno.

14.11.2021 17:20:52 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí