Pračka

Pračka

Zde přede mnou stojí Indesit,
neumím si bez ní život představit.
Nádherně oblá a ani ne hubená,
jen trochu moc často je uzavřená.

Kouká tu na mě při snídani,
já očarovaně žvýkám a hledím na ni.
Možná bych měl už se jí dotknout,
jsem trochu zbabělec, to musím podotknout.

A přitom chtěl bych se dotknout své pračky,
stisknout ty čudlíky bez vytáčky.
Narvat do ní, co se jen vejde
a ona polyká, ji na tom nesejde.

A pak si užívat zvuk ždímání,
následuje pak pokorné nasávání.
A pak sebou mlátíš, když vyvrcholení jsi blíž
má milovaná pračko, mému srdci jsi nejblíž.

Autor Dextero, 26.11.2021
Přečteno 131x
Tipy 4
Poslední tipující: Marten, paradoxy, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí