Ze života...

Ze života...

Anotace: Ze života...

Život přináší nám růžné zkoušky,
a jen my jsme ti, co je řešit musí.
A přijímáme je, bez podroušky.
On ví jen, co nabídnout nám zkusí.

A tak si na dně ležíme,
snad nemůže nám býti bídněji.
Trápení k zoufalství nosíme,
třeba ostatní zachovají se vlídněji.

A pak to nastane.
Nečekáš to,
život bolet přestane,
nevnímáš to.

Ale láska najde si tě,
je všude, krásná!
A tak najednou oslní tě,
je to jak dřív, je stále jasná...
Autor Nazgulll, 01.12.2021
Přečteno 222x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc líbí.

08.12.2021 21:13:23 | mkinka

Jsou věci, které neovlivníš. Ale být v pohybu a s postřehem, se člověku vyplatí.

02.12.2021 00:43:22 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí