Post Scriptum

Post Scriptum

Anotace: Tuhle sentimentalitku jsem věnovala v prosinci 2009 svému "prvnímu bývalému" (vztah dlouhý závratné tři měsíce!). Mám na svoje ex štěstí :)

Nejde to jinak - nenapsat, neříct
Musím ti vědět dát, jak bylo skvělý
Téměř tři měsíce stát po tvém boku -
Nejhezčí podzim za mých dvacet roků.

Děkuju za tvou lásku i čas
A odpusť mi, co jsem pokazila
Hodně věcí postrádat budu
Ale hodně jsem se i naučila

Do konce roku těžko se potkáme
Čas je až příliš krátký
Takže ti, můj milý, skvělýho Silvestra
Přeju a též krásný svátky :)
Autor Rika Akira, 10.12.2021
Přečteno 138x
Tipy 6
Poslední tipující: Stanislav32, vůně mraků, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí