Slunce

Slunce

Slunce

Jsi jako slunce jasné,
Které nikdy nevyhasne.
Paprsky žhnoucí, míří k Tobě, míří k Nám,
Oslepují Tebe, oslepují Nás.
Láskou rozzářenou,
Dech beroucí jas,
To slunce jasné je tu zas.
Krásná zář,
Ať nikdy nevyhasne
a milovat se budeme zas a snáze.
Hořící láska, ten pravý třpyt,
Když se chceme oba mít.
Slunce, posvítí Ti, posvítí nám
a s večerním západem,
Neztratíš tu pravou tvář,
Když v měsíc, promění se slunce,
A hvězdy na nebi,
ukáží nám život proměnný,
A lásky, životem, prosluněný.
Hvězdy, vždy tady budou, pro Nás
Jako to slunce, které vždy svítilo Nám.
Autor Katka1238, 11.12.2021
Přečteno 207x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Sonador, Iva Husárková, šerý, Fil
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach, slunce! Blahodárné slunce*

(I ta solární nám podraží.)

12.12.2021 02:58:27 | šerý

Pěkné ale chtělo by to dát do formátu líbí

11.12.2021 22:45:38 | Fil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí