Splývání

Splývání

Z kořenů temnoty láska kývá,
že klíčí aby jsm šli blíž.
Člověk se v srdci často skrývá,
však je to tam - ty víš.

Námraza taje, z duší stéká,
první paprsky pouštíš v úsměvu.
Má ruka ta ti závoj svléká,
tělo je zmámené v záchvěvu.

Jako blesku výboj do těla,
tvůj pohled jiskří do mých dlaní.
Nahá jsi náhle nesmělá,
buď nyní prosím mojí paní.

Já průsečíkem tebe budu stále,
splývám celý ve tvém bytí.
Tyto chvíle působí dokonale,
jsou smyslem mého žití.
Autor petrzal, 15.12.2021
Přečteno 153x
Tipy 10
Poslední tipující: šerý, Lexi, Sonador, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu krásná...*

15.12.2021 10:16:46 | Sonador

Děkuji

15.12.2021 11:33:28 | petrzal

Z tvých básní pokaždé upřímná láska, to je úžasné.

15.12.2021 09:21:09 | Vivien

Děkuji

15.12.2021 11:33:36 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí