Nevidím

Nevidím

Anotace: ...

Jsem věčně slepý

tvou duši nevidím

v šeru

hořícím dlaním

závidím

 

neslyším ticho

lapený v minulé současnosti

ztrácím Tě milá má

v každičké

maličkosti

 

nevnímám

obklopen tisícem příchutí

jazyk jsou slova

poslední

bodnutí

 

necítím nic

dlaně jen plné prázdnoty

podivný prostor

vesmír

složený do věty

 

poprvé

už ani nevnímám

jestli tu ještě jsi

a nebo už jsem

sám

Autor kroužek, 19.12.2021
Přečteno 217x
Tipy 19
Poslední tipující: mkinka, janewe, Fialový metal, R.K., jenommarie, jitoush, Ucitelskej, Iva Husárková, šerý, Sonador, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí