Výprava v tobě

Výprava v tobě

Plamen ti v obličeji hýbe stíny,
ze svíce když světlo přináší.
Jako by hvězdy pálily pocity viny,
když měsíc tě s úlevou povznáší.

Tak magicky jiná osoba se dívá,
očima lásky mé co znám.
Odrazy všeho v očích si teď zpíváš,
já v stínu zůstanu nepoznán.

Pak náhle čas tě nemíjí,
ty podíváš se na mou tvář.
Jistá jak na stěně hodiny,
polibkem pokládáš mě na oltář.

Já s voskem odtávám v osvícení,
líná louže hmoty na tvém stole.
Duše má s tebou je ve spojení,
srdce je nábojem do pistole.

Zatáhni za spoušť prosím už,
ať erupce citů náš svět zaplaví.
Jak sny mi kolem hlavy kruž,
miluji k tobě výpravy.
Autor petrzal, 21.12.2021
Přečteno 212x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Husárková, Sonador, Xardas, Pro Šárku, šerý, Marten, zdenka, praetorian, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdařilá věcička, rád četl :)

22.12.2021 17:52:29 | Constantine

krásný...*

21.12.2021 18:30:12 | Sonador

Hodně povedná*

21.12.2021 15:35:48 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí