Modré Sety

Modré Sety

Anotace: tak jsou vánoce a já zase sám, tak ani nemám vánoční náladu, zatímco blondýnka vítězí v modru svých básní, já prohrávám a už ani nic nedávám, a tak aspoň písnička potěší* https://www.youtube.com/watch?v=S05ulhmpESk

psi věrní jsou Luně
a já se nacházím v modré laguně
na břehu jsem nechal všechno
a tobě se to málo zdá
málo zdá
málo zdá

jé jé jé

ty se vidíš na antuce na vánoce když je tma ?

bez tvé lásky je
srdce mé skálou
bez tvého srdce
kamením čarou
a na hranici
jiskřičky letí
do nebe
do noci
modrými sety

psi věrní jsou Luně
a já se ztrácím slunečné dívce
na břehu jsem nechal všechno
a tobě se to málo zdá
málo zdá
málo zdá

jé jé jé

blondýnko ty slunečnice
esem skončí čistá hra ?


a znova to věčné čekání
na dva kanáry
fata morgány
do očí zvání
vůně líbání

až nakonec
rtů malinká letmá teč
a má milá královna
vzala mi řeč

odzbrojen nedal jsem slovní smeč

ale jen skreč
„polibku cukroví příště mi neuteč“
a pohrál jsem celou noc

zvítězilo jinde vánoční jitro v doteku pod jmelím

a ona ?

pro sebe v modrém si špitla heč
a mně je bez její krásy teskno a nespím
a čekám
jak nula šest nula šest
modré sety
Autor J's .., 24.12.2021
Přečteno 147x
Tipy 12
Poslední tipující: jenommarie, Fialový metal, Iva Husárková, Psavec, šerý, paradoxy, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám nějaké muzikální ráno, tak jsem si při čtení hned na začátku vzpomněla na tuhle písničku:)

https://www.youtube.com/watch?v=4pBo-GL9SRg

24.12.2021 06:25:04 | Sonador

hezká písnička:) a tak já dám ...
https://www.youtube.com/watch?v=l1CnxcwTRv8

24.12.2021 22:47:59 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí