Jen řekni prosím

Jen řekni prosím

Anotace: Takhle jsem byla v depce

Jen řekni prosím

Prosím jen jednu sms, jednu řádku napiš
Nepřežila bych pocit, že se semnou nebavíš
Schází mi tvé mluvení, tvá slova
Tak říkej to samé a znova
Jen se na mne pořád dívej
A bez mračení se usmívej
Je to dlouho co jsem neviděla tvoji tvářičku
Rozzářenou pro svou lidskou kočičku
Prosím nepřestávej mě milovat
Nepřestávej o mou lásku usilovat
Dnes bolestivá slova zahoď
A jen mému sluchu tiše lahoď
Potřebuji dotek tvé silné ruky
A do toho společně nachozené kroky
Jen odepisuj na mé zprávy
Copak neznáš správné milující mravy?
Potřebuji stále poznávat,
že je stále o co bojovat
Ať tě prosím přestanu ztrácet
Chci se stále k tobě vracet
A říkat ti, co potřebuješ vědět
Jen abych mohla i vedle tebe sedět
Proč zdá se mi, že už si na mě zapomněl?
A když ti bylo nejhůř, tak sis na mě nevzpomněl?
Prosím ukaž mi, že pravdu nemám
Řekni mi jen: Rád tě mám
Potřebuji slyšet jen tuhle větu
A doufám, že ve svých domněnkách se pletu
Máš silné city, však neznají tě
Tak řekni prosím: Miluji tě…
Jen řekni prosím, co ti vadí
Ať naše názory k sobě ladí
Jen řekni prosím, co ke mně cítíš
Ať mou zvědavost a napětí nasytíš
Neobracej svůj zrak ode mě
Protože tebe miluji nejvíc z celé země
Nikdy jsem si z tebe nedělala srandu
Tak neboj se mi říci pravdu
Mé city jsou naprosto jasné
Vyjádříš-li svoje, bude to krásné.
Autor Juřinka, 18.03.2007
Přečteno 612x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí