Jsi moje

Jsi moje

Anotace: ...láska...

Jsi jako sůl v moje moři, 

jsi plamenem co v krbu mého srdce hoří, 

jsi myšlenkou co slova v činy tvoří 

jsi láskou,  která ochrané mé valy boří...

 

Jsi mojí řekou,která do mne vtéká,

jsi mojí touhou ,která mojí duši svléká,

jsi i tou slzou co po tváři  mojí někdy stéká, 

jsi něhou,  před kterou moje duše kleká...

 

Jsi vločka,která studí i svou vášní taje,

jsi tou strunou, která milostně mi hraje,

jsi jablkem poznání, které v našem ráji zraje ,

jsi kvítkem voňavým co vykvet v zimě místo máje..

 

Jsme si vrcholem, na který stoupáme vždy s vášní,

jsme si  darem ozdobeným něžnou mašlí, 

jsme si požehnáním, tím co naše žití krášlí,

Je to nádherné, že jsme se zase našli...

.

 

 

Autor chalcedon, 06.01.2022
Přečteno 278x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Iva Husárková, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji pěkně

06.01.2022 21:11:19 | chalcedon

Moc hezké.

06.01.2022 21:10:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí