pláču a už nevím proč

pláču a už nevím proč

Anotace: pověz co jsem ti udělala??

Není noc co bych o tobě nesnila, neni chvíle kterou bych bez tebe marnila. Však ty ani netušíš co já v srdci mám, ty raději si sebou vždy sám.Nechápu jaký rozdíl mezi sebou máme jakýsi bludný most co cesty nám láme.Chci zas cítit teplo tvé kůže, tvý doteky a srdce toho mého muže.Když si tak spinkal byl jsi jak miminko a rty tak vláčné a neřesti malinko. Okouzlena, omámena píšu tady se slzama, rým mi přeskakuje z duše, není li tu ještě louže ale není tu i suše.Pláč a kapky po tváři se hrnou, představa, že tam někde u sebe objímáš zas jinou.Nevím čemu věřit mám ačkoli si cokoli nalhávám.Když ti jen srandu znáš a mé city ty nevnímáš.
Autor zajicek.vjamce, 18.03.2007
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí