Konečná

Konečná

Anotace: Snad se bude líbit..

Konečná

Nevěřím, že jsem statečná,
v ruce srdce své držím,
na světě jsem teď zbytečná,
lžím už nikdy neuvěřím.

Pošlapal jsi srdce moje,
ty nejsi hoden citu,
denně utírám slzy svoje,
od večera až do úsvitu.

Lži, to jediné jsi mi dal,
a já ti tolik věřila,
nevím, co jsi postrádal,
proč jsi udělal ze mě debila.

Snad už nikdy více,
já neuvěřím lžím,
bez knotu byla naše svíce,
to já už dávno vím.

Touha a láska je zbytečná,
pokud už nedůvěřuješ…
vlak zastavil – to je konečná,
když už nemiluješ…
Autor Kamili, 18.03.2007
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, jo, ztrátu důvěru, tu známe. Prima. Je to ze života.

12.05.2007 18:15:00 | MalaIzis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí