Nikdy neříkej nikdy

Nikdy neříkej nikdy

Anotace: naděje umírá poslední

Proč hladils moji bílou kůži, proč líbals moje blahé rty, Já ted tady bet tebe trpím, mám tak krásné sny.Když jsi spal byl jsi krásný a rozkošný jako malý dítě ale ted mé srdce trpí rozhodil jsi sítě.
Tak tady stojím tady mě máš, tvrdíš mi do očí jak mi neodoláš, Jsou to jen slova co pouštíš z pusy ven.Já jsem, ale skutečnost a ne žádný sen.Tak si tady hraj na toho velkýho pána, taková existence byla ti dána.
Autor zajicek.vjamce, 18.03.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajíčku, chce to trochu vylepšit, určitě začni pravopisem :)

18.03.2007 19:29:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí