Deštivé vzpomínky

Deštivé vzpomínky

Anotace: no, myslím že ten název už vypovídá za všechno..

Deštivé vzpomínky

Když vítr češe koruny stromů
a rukama lechtá řeky proud,
já očima hladím vzpomínky bolů
a ptám se, kudy dál se hnout ?

Když vítr po kytkách divoce tančí
a ničí jejich překrásný květ,
srdce mi v těle žalostně jančí
a já, toužím na Tebe zapomnět.

Když vítr pomalu odchází pryč
a něžným motýlům dovolí vzlétnout,
já lásko nad Tebou pletu si bič
a vzpomínky ze srdce hodlám svléknout..
Autor Kamili, 18.03.2007
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí