Střapatění

Střapatění

Anotace: ... .. a napsala mi poznámku že ve škole střečkuju

dotkni mi pár dní
v závrati
jménem ty

jiskřící

otevírá dveře
úsměv tiše znící

a zkoušen neodpovídám
a nejsem

blond
ona je

svítavicí tajných snů

chvíli čekám nebe
se třídnicí

vstávám natěšen
a učitelka píše mi poznámku
že kreslím její tyrkysové oči
slunečné dívce s vločkami ve vlasech

na tabuli portrét křídou už smývá

trochu přísně na mě se dívá
kdo to nakreslil
a v oceánu
ať je v moři ostrovem !

když je co říct
~~~~~~~~~~ dál mi říkej
~~~~~~~~~~ jestli je co číst
dál mi čítej
když je co učit
~~~~~~~~~~ nauč mě to
~~~~~~~~~~ jestli je co psát
tak i napiš

víš já nevím proč střapatíš

usínám pár dní
v závrati
jménem ty

jiskřící

rozdělím hvězdy jablka
mišpulující na ...
dvě poloviny
a v tichou rybu vkreslím srdce
do vteřiny a tebe
přestat mít rád
a stopnout příliv citu nemohu
ze slunečných důvodů

jestli je co říct
~~~~~~~~~~ dál mi říkej
~~~~~~~~~~ když je co číst
dál mi čítej
jestli je co učit
~~~~~~~~~~ nauč mě to
~~~~~~~~~~ když je co psát
tak i napiš

nevíš já vím proč střapatíš

před školou
blond
bezbranně snívá
ač trochu přísně
na mě se dívá
kdo to zas nakreslil
ať přizná pravdu o nebi
a zůstane v moři nepřečten ?

když je co říct
~~~~~~~~~~ dál mi říkej
~~~~~~~~~~ když je co číst
dál mi čítej
jestli je co učit
~~~~~~~~~~ nauč mě to
~~~~~~~~~~ jestli je co psát
tak nakreslíš

víš jsi slunce a
to chce to

střapatění ...
Autor J's .., 19.01.2022
Přečteno 135x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Sonador, Psavec, mkinka, petrzal, jitoush
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné. I ten titul*

19.01.2022 23:59:39 | šerý

… tož ten titul má slunečně, ano aj líbí se mi tak, i když jen pár dní jsme se prošli a někdy si nečte co píšu a rovnou to zruší a asi se aj někdy hněvá...a tak mi přišlo, že od toho se potom i střapatí vlasy...a na to je třeba lásky proto takové střapatění a ty školní chvíle, nezapomenutelné, tu bych potřeboval i jak to slunce už od jitření:) určitě by mě nenechalo ustrnout v noci v zimě, beze dříví nebo tak, co říct k tomu dál.. ...děkuji

20.01.2022 08:15:44 | J's ..

...Rozstřapatěla se Ti Láska.....Ji./úsměv/

19.01.2022 13:09:13 | jitoush

... to slunce mile střapatí paprsky lásky vlní a hřejí srdce ...a děkuji

19.01.2022 17:06:35 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí