Nedělní večer

Nedělní večer

Po relaxu nutná únava,
přichází v nedělní podvečer.
O šňůře pracovních dnů představa,
střídá víkend když odešel.

Nad hrnkem svařeného vína,
tě na krk polibkem povzbudím.
Ráno nepřijde kocovina,
jenom tím zlé sny vypudím.

Pojď ke mě k poslednímu milování,
tento týden již takto nespočinem.
Dnes ale splníme svá přání,
pod rouškou touhy s pseudonymem.
Autor petrzal, 31.01.2022
Přečteno 154x
Tipy 10
Poslední tipující: Koala, Friday, Iva Husárková, šerý, Psavec, Fil, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky popsána depka nedělního večera. Mně už se naštěstí vyhýbá.

02.02.2022 08:30:44 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí