Plující K Tobě

Plující K Tobě

Anotace: ... ..

pomalu se propadám do noci bezmocí
není tu slunce není psí není žádné pomoci
pomalu se propadám
visím za kotníky za ploutve na gumě na udici a přitom plavu
okolo hvozdy zelené už nevidím
jsem nahý rybí a z duše sténám ach ú ach ú ve vzduchovém hávu
ať mě pustí dolů ať mě pustí dolů
spoutaný se třepotám
jak lidské jsou teď chyby
už ochabuje tělo a srdce ještě chtělo a zdivočelo
proč zatraceně proč jsem dál zanechán oceánu mučení
chci se vrátit nahoru a odpoutat pružné gumy
nebo aspoň nebýt tolik obnažen
už přijímám tu gravitaci žalu
doufám jen v lásku
že mě nespatří moře vlhnoucích letících žen
hlavu mám jak noční hvězdu blízko už zemi
pověsil jsem se já bez mlhy bez kapek deště
beze slov a slz že mě to promění
hlavou dolů do prostoru kde visí pocit ztrácení
toužíš mě
odpoutat objevit se v my ?

Autor J's .., 04.02.2022
Přečteno 216x
Tipy 12
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková, Friday, Psavec, Fialový metal, jitoush, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jsem tě déle nečetla a zas visíš...
ale prý se na té gumě dá zhoupnout a zachytávat více vjemů...nepadej..
zhoupni se až..do oblak.
Ať se vítr myšlenkami prožene a je TI..lépe *

05.02.2022 21:30:18 | jenommarie

Lásky bungee jumping je docela riziko. Pěkné.

04.02.2022 22:40:45 | Friday

...Dopluj,zakotvi...osuš se a otřep....rozproudi a vzlínej....propusť a odpusť....posbírej a uvolni....projdi tím.....Ji.

04.02.2022 12:47:43 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí