Pod ranní oblohou

Pod ranní oblohou

Ve světle venuše,
s netrpělivým obzorem,
světlo nám prokouše,
den s novým údělem.

Do rtu se kousám,
dlaň má tvou hřeje.
Ve štěstí doufám,
a obolha nám přeje.

Noha nohu míjí,
na betonu pod tou krásou.
Sny tu s námi lásko žijí,
a srdce - ta mohou být spásou.
Autor petrzal, 10.02.2022
Přečteno 180x
Tipy 9
Poslední tipující: Přednosta, Iva Husárková, šerý, Friday, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

10.02.2022 08:56:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí