Bolavé ráno

Bolavé ráno

Dívám se z okna.

Kouř z komínů si v mrazivém ránu líně stoupá vzhůru
a po milostivé noci, po probuzení,
prožívám zas a znova noční můru.

Střechy se pod jinovatkou kouzelně třpytí,
jak těžké je i v této kráse světa,
to samotné bytí.

Vidím jak si magnólie poupata na jaro už chystá,
v bolavém srdci mém pro jinou lásku
ještě nenacházím místa.

Slza po tváři koulí se mi a úsměv vykouzlit se nedaří,
ani v době čekání na lepší zítřky,
v době předjaří.
Autor Miláně, 14.02.2022
Přečteno 153x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Marten, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítám Tě. U mě ráno začíná kočičí kapsičkou.

14.02.2022 12:28:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí