Valentýnská

Valentýnská

Anotace: Děkuju ti, že tu jsi. Hezkého Valentýna :))

Na počátku byly rozpaky a hra
na až moc tenkém ledě, a pak
jsme zjistili, že zkusit se to dá,
přestali jsme cítit ten hrozný tlak.

Čekala jsem, až mě chytíš za ruku,
prvotní obavy vystřídal prostý chtíč,
a bylo cítit léto ve vzduchu,
čekala jsem, až mě prvně políbíš.

Když se na to retrospektivně podívám,
byla to velmi neohrabaná romantika,
kterou ani z přeslazených filmů neznám,
ale za nic na světě bych ji neměnila.

Dal jsi  mi mnoho krásných zážitků,
s tebou jsem mnoho zažila.
Tolik lásky a smíšených pocitů
jsem v sobě nikdy neměla.

A jak čas jde a my také,
city se jen prohlubují,
nebo alespoň ty mé
jsou stále pevnější.

Přeju si jen, abys chtěl se mnou sdílet
svou životní cestu, budoucnost a
abys chtěl též spojit náš různorodý svět
abych mohla být navždy pouze tvá.

A když píšu tyhle řádky, prosím věř mi,
i přes to, že se občas chovám různě,
že tě z celého srdce, pouze tebe, miluji
a když jsme jen spolu, cítím se šťastně.
Autor AngelLia31, 14.02.2022
Přečteno 171x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Marten, mkinka, Přednosta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Týýý jo to je krásný. Dneska to tady na Literu kvete láskou :)

14.02.2022 17:37:18 | Aminta

Děkuju :)) no jo když už nastal ten komerční svátek :D

14.02.2022 18:06:02 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí