Vesmírné oči, kéž jste blíž

Vesmírné oči, kéž jste blíž

I přes šance malé
Tvůj dech znovu cítím!
Chci ho cítit stále!
Voní letním kvítím.

Už jenom ta představa,
že můžeš být pravý,
moji duši dostává
za hranici zdraví.

Fantazie bláhová
na Tvém bílém koni
je krásná, čistá, nová,
jako léto voní.

Že Tvé oči vesmírné
budou v ty mé vpité,
že v té kráse nesmírné
zlo nebude skryté.

Vnímám úsměv, milý tón,
proto chtěl bych blíž.
Kdo překročí Rubikon,
když nevím to, co víš?

Autor Roser, 18.02.2022
Přečteno 215x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Fractura cordis aperta, mkinka, Sonador, Psavec, Kan, Fialový metal, Discipulos, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

22.02.2022 17:01:51 | mkinka

To jsem velmi rád, mkino (:

22.02.2022 21:40:26 | Roser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí