Lásko, voníš kadidlem

Lásko, voníš kadidlem

Anotace: A další zaláskovaná...

Lásko, voníš kadidlem
To jsem vskutku nečekal...
trochu jsem se polekal,
že zmar bude pravidlem...

Touha znát Tě zůstala
chuť jít blíž však nemám...
Odvahu teď hledám,
doba k tomu dozrála...

Doba zkusit štěstí,
i přes vůni kadidla,
rozedraná chodidla,
sevření zlých pěstí.

Znovu na sklo dýchám,
čekám na svou chvíli,
sbírám zbytky síly,
soucit v lidech dmýchám.

Když však mokrý bude trout,
rány budou takové,
že obvazy látkové,
nezastaví krve proud.

Autor Roser, 23.02.2022
Přečteno 223x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Fractura cordis aperta, Discipulos, Iva Husárková, Vivien, Psavec, mkinka, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lásky není nikdy dost, pokud Tě z přemíry neni blbě.

23.02.2022 21:32:44 | Marek

Nooo (=

23.02.2022 21:35:24 | Roser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí