Rande v zimě

Rande v zimě

Anotace: Nemám rád zimu.

Rande v zimě

Otevřel jsem těžké dveře,
podnik nás ukryl před větrem zimy,
tam nám přinesli čaj vřelý,
stála mezi námi ze stolu hráz.

Pak mi otevřela dveře,
ostrý severák skučel, hvízdal zdmi,
kapsa, rukou úkryt teplý,
v cestě lásce stojí z kabátů hráz.

Aspoň z očí se snažím lásku číst,
snad zajiskřil ten plamínek,
který v tvých očích lásku skrývá.

Aspoň z očí se snažíš lásku číst,
zda zajiskřil ten plamínek,
který v mých očích lásku skrývá.

Autor Noko, 03.03.2022
Přečteno 186x
Tipy 9
Poslední tipující: Fil, Sonador, Iva Husárková, Fialový metal, mkinka, Psavec, Nona, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí