Vincit omnia veritas

Vincit omnia veritas

Anotace: Přiznání předestřené na čistě prostřeném ubruse.

Vyslovím duši svou,
vyslovím měkce do misky ze spojených dlaní,
a pak Ti vypovím, smířlivě vypovím,
nejniternější z mých přání.

Prošli jsme pustinou;
stáli jsme na kraji světa, déšť bičoval zem,
a Tys mi tiskl dlaň, ve své mou tiskl dlaň,
navzdory všemu a všem.

Vyvrhnu srdce své,
až zvonky uhynou; to bude má cena za štěstí,
a pak Ti předestřu, bez hlesu předestřu,
všechna má hlasitá tajemství.

Autor Rozmarýna, 08.03.2022
Přečteno 262x
Tipy 21
Poslední tipující: Leynd, Emily Říhová, mkinka, šerý, Fialový metal, Fractura cordis aperta, Fráňa Šránek, Sonador, Marten, paradoxy, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

22.03.2022 14:35:52 | mkinka

Klobouk dolů. Povedené.

09.03.2022 10:27:28 | Kan

Hodně dobrý, Rozmarýnko .) moc, moc, moc se líbí..

09.03.2022 09:53:08 | Constantine

Není nad to mít někoho komu můžeme svěřit všechna svá tajemství

09.03.2022 07:07:25 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí