La

La

Dnes jsem mluvil s bohem, udělal si na mě čas.

Prej jsem jeho oblíbenec, mně neskřivý ani vlas.

 

Už jsem asi trpěl dost, tak vyklízí mi cestu.

Vrátil mi dopamin a přivedl nevěstu.

 

Prosil jsem ho ať mě netrestá za mé chyby,

Ale asi je to nutnost, ale tak co, jsme jen lidi.

 

Na jeden život asi moc, ale mně to přijde málo.

Hory na svý bedra, jako by nic nezbývalo.

Autor NPPPP, 29.03.2022
Přečteno 120x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Lighter, Marten, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí