V srdce psaní

V srdce psaní

Myšlenky i tělo vládnou,
mi jinak nežli vládli dřív.
Duši stále nemám prázdnou,
a přesto čekám na příliv.

Byť ve snech běží jiné filmy,
než noc mi kdysi promítala.
Nikdy jsem nebyl neomylný,
přesto radost často ke mě zavítala.

Snad i láska kdysi jiná byla,
dnes méně žádám intenzitu těla.
Tys ve mě jiný rozměr objevila,
snažím se být tím cos chtěla.

I běžné věci více potěšení skýtají,
třeba jen tvoje ruka v mojí dlani.
Nebo tvoje tiché oči když se dívají,
miluji dnes nadevše to v srdce psaní.
Autor petrzal, 05.04.2022
Přečteno 223x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, šerý, mkinka, paradoxy, Sonador, Muff, s úsměvem na tváři
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lidé se mění ale přesto jsou věci, které zůstanou stejné. Moc krásná báseň o plynutí času děkuji :)

05.04.2022 12:12:23 | Marry31

Líbí se mi to rozjímání o životě a o nás samých.. .)

05.04.2022 09:23:22 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí