Ona hledá

Ona hledá

Hledá muže s duší kluka
Jenž ví že občas padají
Hvězdy skoro k našim nohám
Přání v zázrak přetaví

Na rozkvetlé jarní louce
V úžasu se tají dech
O přání tam není nouze
Cosi láká kráčet za kopec

Tam je všechno mnohem hezčí
V rytmu mantry tančí tam
Adam s Evou nazí bosí
Zde se chystá pro nás ráj
Autor Stanislav32, 20.04.2022
Přečteno 208x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí