Souznění

Souznění

Čas tahá slunce na obzor,
stíny se sráží v kapkách rosy.
Paprsky teplem léčí světobol,
srdce zas svatozář si nosí.

Oknem sleduji jak píše,
se scénář dnešku nám.
Ty u zrcadla maluješ se tiše,
rád letmý polibek ti dám.

Pak nalodíme se společně,
na palubu korábu souznění.
Teď lásko již konečně,
jsi skutečná a ne jen ze sna blouznění.
Autor petrzal, 22.04.2022
Přečteno 161x
Tipy 11
Poslední tipující: WWW, Fialový metal, Psavec, barking bitch, Marry31, mkinka, Kan, Sonador
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

22.04.2022 10:44:55 | mkinka

krásný...*

22.04.2022 09:26:20 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí