V oblacích

V oblacích

Toužím si pod noční oblohou

Pro jeden společný hřích

V místech, kam jiní nemohou

Do výšek krků žirafích

 

Než přijde další rozednění

Dotykem si tě připomínám 

A zítřek stejně nepozmění

Nevnutí mi,že zapomínám

 

Kroužím si denní oblohou

A ty jsi právě touhou mojí

V místě, kam jiní nemohou 

Je naše láska, co nás pojí.

Autor L.B, 23.04.2022
Přečteno 227x
Tipy 12
Poslední tipující: Stanislav32, Marten, šerý, Frr, Sonador, danaska, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky líbí. ST a pozdrav. Daniela

23.04.2022 20:04:22 | danaska

Líbí.

23.04.2022 18:59:05 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí