cejch.

cejch.

.






pražský nebe rulanský šedý
oči zavíráš na petlice
když piješ horkej vosk
bledý mihotavý svíce
mezi nás postavený
rozpálenýma rtama
mi pak cejchuješ tváře
světlem pouliční lampy
malovanou
mě vetknou do učebnic
až ráno na obzoru
rozplyne se v páře
až moje tělo najdou
s objetím zabaleným
v papíře ze světozoru
a cejchama čarodějnic
barikáda očních víček
ze stříbra ukovaná
rozechvělou rukou
postaršího veršotepce
v rozlousknutý skořápce
hrdla posledního člověka
už ani perla nečeká
Autor horečka., 27.04.2022
Přečteno 150x
Tipy 13
Poslední tipující: Stanislav32, Sonador, šerý, Vivien, mkinka, Jan Kacíř, Fialový metal, Protos1182
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tedy, zapečetěná :-)

27.04.2022 15:22:44 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí