Dvorní šašek

Dvorní šašek

Je to Tvůj muž
A zároveň dvorní šašek
Někdy mu dáš zahrát slavnostní tuš
Jindy bys mu nejraději dala pár facek

Občas něco pokazí prostě nemotora
Přesto však v životě jde s Tebou rád
Poťouchle se usmívá srandičky dělá
Ty v jeho náruči ukryješ se celá

Dovede i modré z nebe snášet
A kráčet a kráčet a kráčet
Autor Stanislav32, 30.04.2022
Přečteno 116x
Tipy 8
Poslední tipující: psorm, Emily Říhová, Psavec, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy jsme šašci, snad i počmáraní,
snad proto nejsme nikdy sami,
život je třeba s nadhledem brát
a svého blízkého mít i s chybami rád...
Krásný večer, Stando

30.04.2022 23:51:38 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí