Ve Vodní Lázni

Ve Vodní Lázni

Anotace: ... .. sebeléčení osmého dne

Sbírka: V Otroctví Virového Imperátora

obava že budeš nahý
spálený sluncem

a přiléhavý týden
v příliš těsném kostýmku
má chránit tvé tělo
před rozmary počasí nemocného života

vpředu zapnuté knoflíčky
až ke krku
a vzadu upnutý jezdec drží ti vlas

a teď to chceš ze sebe svléct v koupelně

před zrcadlem
máš strach ze zimy
a co na to srdce

ano virové šaty se neodkládají v šatníku

už klečíš ve vaně
omývá tě láska
čistá
čirá
a hřející

hýčká tvou pleť
promývá vrásky i stopy jizev
a přeješ si zůstat ve vodní lázni
naladěný
v její obnovující melodii
Autor J's .., 02.05.2022
Přečteno 152x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, šerý, R.C.Šumbera, mkinka, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí