Modla

Modla

Anotace: ...

Věřím každému slovu,
které vyjde z tvých úst.
Řekni mi prosím znovu,
jak v tvých očích růst?

Když slyším tvé jméno,
je to skoro svatokrádež.
Nikdy mi nebude jedno,
kam odchazíš, kam jdeš.

Zda-li vyprávíš jen lži,
pak jim toužím věřit.
Modlou jsi pro mě ty
- čistý - od hříchu smyt.

Toužím po tvém doteku,
který mi je neustále odpírán.
Mám teď jedinou jistotu,
když se na mě zlobíš, umíram.
Autor AngelLia31, 03.05.2022
Přečteno 156x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Psavec, Kan, Marry31, Protos1182, s úsměvem na tváři
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí