Holka na kole

Holka na kole

Jede holka na kole
Jede rychle, zběsile
Její láska na ni čeká
V myšlenkách si ji už svléká

Jede holka z kopce
Řídí to divoce
A on ji z dálky vyhlíží
Rukou po těle si přejíždí

Už jede holka výtahem
Chce tu být honem honem
Otevřené dveře jsou
Můžeš vstoupit s noblesou

Překroč práh a zuj si botky
Nejprv lehce, pak kalhotky
Otevři se v celé kráse
Chci tě hned a chci tě zase!
Autor Arthur Brainart, 12.05.2022
Přečteno 215x
Tipy 3
Poslední tipující: šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... a její cituplnou duši, zanechala trčet opuštěnou v rámu kola.

12.05.2022 21:58:02 | šerý

Její duši lámu v kole
Pak si říkám: "Vole, vole!"
Proč neutek' jsem včas?
Mám samý šedý vlas

17.06.2022 06:11:27 | Arthur Brainart

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí