Šeptánko Kaštanovníková

Šeptánko Kaštanovníková

nenech mě
usnout
u alejí
kde kaštanovníky rozsvěcejí

nenech mě
usnout
když ve tvé vlásky
chci všeptat veršíky
májové lásky

nenech mě
usnout
listy mě skrýt
když toužím na rtících
ze srdce číst

nenech mě
usnout
ve tmu odejít spát
když právě ti přiznávám
že mám tě rád

nenech mě
vzpomínat jen večerní rosy
kdy i hvězdička nad námi
tichounce kvetla

že jsi mě nechala
teď ve snu prosím
a šeptám ze spánku tvé jméno světla
Autor J's .., 16.05.2022
Přečteno 103x
Tipy 10
Poslední tipující: CULIKATÁ, grázlík, Fialový metal, šerý, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké kaštanovníkové verše.

16.05.2022 07:44:28 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí