Kluk a Holka

Kluk a Holka

Anotace: nenaplněná láska je ta nejhorší bolest na světě....

Dva světy se stejným jmenovatelem

Dva životy s touhou

Nechtěli a nečekali

Nevyřčené zůstalo trčet

Uměli si ale ihned povídat i mlčet

A věděli za chvíli pouhou

Láska bolí, all-in sázka s plombou.

 

Oblak plný důvěry

Nikdo opilý mocí

Chtěli jeden druhého

Nekoupený oxytocin.

 

Ta samota, když bez

Ta plnost, když s

Ta láska, když nepodmínka

Můj i Tvůj milenecký um

Ta bolest, když rozum.

 

Čas je to, co potřebujeme a nemáme

Pochopení nepotřebujeme a máme

Komnata nejvyšší potřeby zavírá své dveře

Lásko, chyť tu kliku

Strčím tam nohu

Chci být klíč a jsem jen hezká peřej.

Autor Jakub_Rytíř, 19.05.2022
Přečteno 175x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí