Ztracený sen

Ztracený sen

V letní noci seno voní,
má milá však slzy roní.
Nepřišel on na to místo,
ona má ho ráda, přesto.

Pohádka tu nezačíná,
končí u sklenice vína,
ona pláče sama doma
a on v srdci radost nemá.

Dnes již nejsou princové,
ani zámky růžové.
Přesto není obyčejná,
vždycky byla trochu jiná.

Věřila, že láska je.
Její sen však roztaje.
Mizí v dáli tichých dnů
na hřbitově krásných snů.

Oba o tom druhém sní,
ona chce být s ním, on s ní.
Jejich osud se nesejde,
každý svou cestou jde.
Autor Ginger Foxy, 03.06.2022
Přečteno 265x
Tipy 11
Poslední tipující: MatyhoZmaty, CULIKATÁ, Fractura cordis aperta, mkinka, Psavec, Fialový metal, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Princů je plejáda, ale ne v pravém slova smyslu

25.08.2023 21:25:14 | MatyhoZmaty

Mnoho lidí má asi podobné příběhy v životě......pěkné.

06.06.2022 08:36:08 | CULIKATÁ

Krásná...a taková ze života... Těším se na tvá další dílka :-)

04.06.2022 08:39:21 | Fractura cordis aperta

Básnička hodně oslovila. Krásný začátek tady.

04.06.2022 08:20:18 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí