Slunce

Slunce

Slunce zavírá oči

k tobě břízy se točí

celou tě obejmou

vánkem tvé břímě odejmou

tvé slzy listy smáčí

a pak už nebude ti k pláči

 

stát budeš tiše v šeru

a věřit sotva budeš věru

že právě on k tobě kráčí

že jej máš, co hrdlo ráčí…

zapomeň na nevěru

ni matka neopustí dceru

 

ani on neopustí tebe

a tvé sny, byť z nich někdy zebe

byť tlačí do maléru

dnes opraš svoji víru

pak v klidu noci najdeš sebe

a jeho jak spí vedle tebe

Autor Anna Kristýna Černá, 03.06.2022
Přečteno 194x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, mkinka, Psavec, Sonador
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky jsi poskládala. Text, který navádí k odpuštění.

04.06.2022 08:13:15 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí