Zavřeno

Zavřeno

vysoko na křídlech černých orlů
psal jsem ledy

jepičí luna nízko zametala sníh

léto haslo v mlze při zpovědi

svlékla šaty snem
o sladkých červáncích

nabízela ledové jahody
v podkroví
v přítmí
v poutech svobody

dřív opustil jsem hotel
zašel
do protější hospody

tak co to bude tak brzy ?
otevíráme až po desáté !



máte ?
něco pro černobílý den ?



souhlasím s minutkou a kávou s sebou

blond servírka je sladká vanilka
krom toho
její outfit končí
přesně

a jen se dívám od kolen

bílá vůně

vysoko jsem lhal
a tady jemně



chcete i cukr pane ?

myslíte do kávy nebo s sebou ?


vysokým jsem dál
jiná mě dostala

stihla jen otočit cedulku prosklených dveří

zavřeno
Autor J's .., 04.06.2022
Přečteno 129x
Tipy 10
Poslední tipující: CULIKATÁ, šerý, Frr, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paráda.

04.06.2022 21:27:51 | CULIKATÁ

No super, Džísí. Ta mě fakt dostala...
Perlička*

04.06.2022 13:55:57 | šerý

Zajímavé postřehy. Ráda jsem se začetla.

04.06.2022 11:58:06 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí