To So... Tvá

To So... Tvá

raz dva otřepe hotelové nebe
jak moje nové tvídové sako
nachystané na rande

pomyslel jsem si po dvou nocích
v příjemné společnosti
různých slečen

co kdybych pozval obě
osvítil mně náhlý blesk božského pochopení

pro dosažitelnou krásu
získají se

do bouří jak se říká

kdo má prachy
má na ženský
kdo nemá
má leda trenky

jen se dnes uculuju
tápajíce v pelu snů
před květinářstvím pocitů
a rozněžnělé rdesno tmářů
leží u nesmělých doteků

mám pro ně pochopení také jsem s ní spal

vtom cvrček na telefonu
vyndává housličky

žirafa posílá pro mě vůz

dlouho jsme se neviděli
naposled v posteli
po školním trapasu na srazu

u piána se zasekla

točivá židle

zula si boty
objala se okolo svých kolen
přitiskla k nim bradu

řekla roztoč to so..

rubínových rtů do o

její kolotoč pro polibky v momentu
odstartuj na černých klávesách

pamatuju si jen želé medvídky
citrónové chuti pevné rovné blond vlasy
detektiva jenž se chtěl stát mým andělem
že má rozcuchané srdce

strážila a nastražila to pěkně

a potom se ta vysoká slečna obveselí
že tikot

a byla celá pryč

tvá

to sotva

bude

schůzka ryze pracovní
Autor J's .., 06.06.2022
Přečteno 188x
Tipy 2
Poslední tipující: šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí