Děvčata Úsvitů

Děvčata Úsvitů

Dívaj se do mraků
do ozvěn deště

Dívaj se v šeptání tečky

Dívaj se do mraků
chtějících tuláků

kde modrá vlčice zve Lunu do smečky

Díváš se ?
.
.
.
.

paprsky hledají duhová šídla
i sluncem chvějí se úsměvy nebe

ony jsou v oblacích
tajemné básničky ?

vlásky od zázraků

lesknou se

hledej

.
.
.


vesmír je ve vločkách přítmí
přichází baletky skrz moje zorničky

znej sladké hvězdy

něco si přej

a já dnes přeji ti... oceán tebe

dobrou noc pro sebe nejhezčí měj

až prstýnky kadeří
v polštářích oschnou
bosky začne v souznění děj

v souhvězdí modrásků
bázlivě se sváděj
zda-li touhy představ i kousnou

a v noční košilce
vezmou tě do bouře

ač je noc tichoučká

dívenka v pokoře
jistě je něžnější než bozi nahoře

a ve snu šeptá
co když se ti celá dám

budu ztracena
z dešťových princezen

v průsvitném plášti sklouznu ti v dlaň

víš včas nechám tam
uvítat radosti

štěstí je andělem
andílci jasných rán
odemknou čistý cit

jsou

křehké slzičky v samotě pro úsvit

...

víš když spím sám
tvé oči nepláčou
ale jak přiznám že je mám ...
ty nespíš a přemýšlíš proč tebou nejsem sám
Autor J's .., 09.06.2022
Přečteno 146x
Tipy 10
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, Lexi, mkinka, šerý, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí