To Si Děláš Kozy

To Si Děláš Kozy

u dobrých nadějí …

až se dneska znova narodím
půjdu rovnou blahopřát hradu ve vodě
chytím brzy pěkný mys

že jsem konečně na ostrově sám
a nikým nepozorován

miluji

svlékám přiléhavou li kru
odpoutávám kotníky od pr k na

a lula lálan lula lálan

tancuje svůj hladový windsurfing blíž a blíž

okoupané zelené růže

nuže drahá

nehoňte naděje do útesů celé léto po pláži

můj prostřední ojiskřený trn

za
to
že
je

inflační slunce

už nemůže a ty ?

s bimbáskem u ambasády v erotogenní zóně
na pysku chceš stavět kmitání jazyků

to je stále
počkej
postůj
znovuzroď se
ukaž i
když je orál

… cenná milovaná
sotva lezu z vody
kde jsem hledal korál

a ty jsi zpívající vláda v demisi

* to si děláš kozy

* taková bída

* a kde máš loď

pro mysy ...
Autor J's .., 10.06.2022
Přečteno 159x
Tipy 9
Poslední tipující: CULIKATÁ, Fialový metal, Medved23, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je ale síla.

11.06.2022 07:49:44 | Medved23

tak taky dík, ono s tou silou... tak víš:) to jak kdy, ještě nějakou máme

11.06.2022 09:52:11 | J's ..

Tak to si mě odrovnal. Pro mě tvá nej, z nejenjen*

10.06.2022 17:22:42 | šerý

tak já se odrovnal z mých trosečnických pocitů a dneska to zas na mě jde jinak.. ale jó včera celkem fajn, cítil jsem se celý... dokonce i venku :) a v dobré náladě ...děkuji

11.06.2022 09:48:29 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí